ANSAMBEL PETAN


 

 

Ansambel Petan smo štiri članska zasedba ustanovljena leta 2009. Smo finalisti festivala Ptuj 2014, finalisti festivala Vurberk 2014 in 2015, finalisti festivala Slovenska polka in valcek 2013 (3. mesto), finalisti festivala Mladi upi Celje (1. mesto), finalisti festivala Debeli hrib 2011 (1. mesto), finalisti Festivala za veliko nagrado Dolenjske 2010 (2. mesto), finalisti festivala Domačih viž in smeha (3. mesto). 

Letos smo se po nastopu v polfinalu festivala Slovenska polka in valcek 2019 uvrstili v finale festivala, ki ga je predvajala RTV Slovenija s pesmijo Stari hrast, za katero smo p osneli tudi videospot. Pesem je bila več tednov na lestvicah mnogih radijskih postaj (radi o Veseljak, radio Rogla, radio Sraka) uvrščena na prvo mesto. Ker nenehno ustvarjamo, smo se prijavili tudi na tekmovanje v podoknicah, ki se bo to jesen odvijalo v okviru od daj Slovenskega pozdrava na prvem programu RTV Slovenija in bili izbrani med najbolš ih 12 skupin. 

Na našem YouTube kanalu imamo že preko 700.000 ogledov. Naš repertoar poleg narod nozabavne glasbe obsega tudi zabavno in dalmatinsko glasbo. Smo ponosni ustvarjalci la stne glasbe, saj smo do sedaj spisali že kar 17 lastnih avtorskih skladb. Igramo na veseli cah, koncertih, porokah, obletnicah, maturantskih plesih in še bi lahko naštevali. 

V naš nastop ni vključeno samo igranje, ampak tudi animacija, celotno ozvočenje in odrska osvetlitev za veliko vrtno veselico. Ker vsaka tovrstna prireditev potrebuje tudi dobro promocijsko podporo, vam zagotovimo plakate za razglasne deske poleg tega pa posnamemo tudi promocijski video in ljudi preko socialnih omrežij opozorimo in povabimo na dogodek. 


Za vse ostale informacije nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 041/945-700 (Ivan Petan)

 

 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.