KINGSTON


Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in nizanje uspešnic, so glavne karakteristike, ki Kingston držijo v samem vrhu že 20 let.

Kljub temu, da so trikratni zmagovalci festivala MMS, dobitniki treh Zlatih petelinov, da so se njihove plošče prodajale v zlatih in platinastih nakladah, da je večina njihovih hitov že skorajda ponarodelih – so še vedno ostali skromni in imajo pristen stik s svojimi oboževalci.

Kingstoni veljajo za enega najbolj koncertno aktivnih glasbenih kolektivov in letno opravijo okoli 100 koncertov, kar ob dejstvu, da jih odlikuje kombinacija kakovosti in uspešnic, niti ni presenetljivo.

Skupino sestavljajo Reno Čibej (vokal/akustična kitara), Dare Kaurič (bass/vokal), Zvone Tomac (klaviature/spremljevalni vokal), Dejan Dimec (kitara/spremljevalni vokal), Klemen Ogrizek (bobni).

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.