MARIACHI LOS CAPOIRALES


Mariachi Fiesta en Jalisco so prvič nastopili maja 2010 na koncertu ZVEZDAM POJEMO na Senovem pri Krškem in že tam se je pokazalo, da jim poslušalci in gledalci zaupajo. Nastopili so v oblačilih, ki so mogoče samo spominjali na prave mehiške glasbenike. Poskušali so nabaviti oblačila z Mehike toda to jim zaenkrat ni uspelo, čeprav jim je pomagala tudi mehiška ambasada na Dunaju. Problem so rešili v domačem kraju, kjer jim je izredno pomagal domači krojaški mojster. Mehiška pokrivala / sombrero / pa jim je priskrbel prijatelj mehičan, ki živi v Sloveniji Pedro Zamora. 

S trdno voljo za delo in še bolj z željo po nastopih so silovito potegnili naprej in kmalu za tem so bili povabljeni na televizijo. Najprej na hrvaško in kmalu za tem tudi na slovensko nacionalno televizijo.

Sočasno so posneli nekaj skladb v studiu in izdali svoj prvi album pod imenom MARIACHI FIESTA EN JALISCO EN VIVO. Nastopi so se nizali drug za drugim, ljubitelji mehiške glasbe so jih vabili na razne dogodke kot so poroke, obletnice,rojstni dnevi po Sloveniji in hrvaški. Nadaljevali so s samostojnimi koncerti v dvoranah in na prostem.

Mariachi izredno radi nastopajo v živo pred publiko brez ozvočenja, ker se jim zdi, da je takšen nastop večji kontakt z gledalci in poslušalci.
    

 

          

 

          

 

          

 

 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.