NOČNI SKOK


Nočni skok je zasedba z obale sestavljena iz šestih članov, ki na odru ustvarjajo glasbo za vse vrste okusov.

Skupina se je v zadnjih letih preoblikovala in dobila novo podobo. Tako danes zasedbo sestavlja skupina odličnih glasbenikov, kateri so po svojem prvem letu skupnega dela, ogromno vajah in nastopih našli skupno točko: glasbo v pravem pomenu.

Raznolikost glasbenega repertoarja je tista, ki jih naredi posebne; pop glasba, rock predvsem za mlajšo populacijo ter narodnozabavna glasba. Vedno se prilagajajo in približajo publiki in vsakemu ponudijo kaj v veselje. Z dobro energijo, vztrajnostjo in ogromno trdega dela pa ustvarjajo tudi kvalitetno avtorsko glasbo.

Več desetletne izkušnje so tiste, ki veliko pripomorejo k temu, odziv publike pa je tisti, ki kaže, da so na pravi poti in da jih ljudje spremljajo in radi poslušajo. Bruno Viler, vodja skupine, je na sceni že več desetletij in z dolgoletnimi izkušnjami vodi in motivira ostale člane.

Skupina se v preteklosti lahko pohvali z vrsto uspešnic, kot so Ribe (zmagovalna pesem v oddaji Na zdravje), Bambina, Stiskaj, Veseli december in druge. Prvo skladbo Nisem to dekle posneto pod novo zasedbo, pa publika zelo dobro sprejme.

V skupini fantje in dekle niso zgolj glasbeniki, druži jih skupno ustvarjanje, pozitivna vizija prihodnosti predvsem pa so prijatelji ki z glasbo podirajo meje in pozitivno zrejo v jutrišnji dan. Tako v letu 2015 posnamejo 3 nove avtorske skladbe: Svi smo tu, Hladna kiša pada, tretja pa naj zaenkrat ostane presenečenje.

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.