VICTORY


Skupina Victory je začela delovati leta 1987 pod imenom Šarm (ta je nastal iz predhodne skupine Diamant), pozneje pa so se (zaradi velika števila nastopov v tujini) preimenovali v Victory.

Svoj prvi album Victory so izdali leta 1993. Njihov prvi festivalski nastop je bil leta 1994 na Melodijah morja in sonca (Poletne mačke), na katerih so 4 leta pozneje prejeli nagrado občinstva za skladbo Hočeš me ali nočeš me. Istega leta so bili na Veseli jeseni nagrajeni s 1. nagrado organizatorja festivala za Heleno. Večkrat so sodelovali tudi na Emi in Hit festivalu.

 

Leta 2000 so ustanovili razširjeno zasedbo Victory Gala orcestra (z Matejem Guzljem, Tjašo Perigoj, Samirjem Bitičem in Boštjanom Vajsom).

Trenutni člani benda so: Miran Miki Vlahovič (kitara, vokal), Robert Dragar (kitara, vokal), Boštjan Zupančič (klaviature, vokal), Matija Kač (tolkala, vokal) in Tomo Primc (harmonika, vokal).

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.